ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μονώσεις Κτιρίων & Ελαιοχρωματισμοί Ασπρόπυργος Αττικής

Η επιχείρησή μας “ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με ελαιοχρωματισμούς και μονώσεις κτιρίων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική. 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και ένα εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο αποτελείται από έμπειστους και υπεύθυνους ελαιοχρωματιστές, μπορούμε να αναλάβουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με ελαιοχρωματισμούς, εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, ανακαινίσεις κτιρίων αλλά και να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες μόνωσης.

Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χωρίς κακοτεχνίες. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας ενώ παράλληλα φροντίζουμε ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός.

 


 

 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στον Ασπρόπυργο και σε όλη την Αττική στοχεύοντας πάντα στην πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να χειριστούμε ακόμα και την πιό δύσκολη εργασία.

Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε πάντα μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για το χώρο σας, δεν αναπαυόμαστε ποτέ, αλλά φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις στο χώρο των ελαιοχρωματισμών. Έτσι, μένουμε διαρκώς ενήμεροι για νέες μεθόδους και πρακτικές που θα επιφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 


 

Κύριος στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε, αλλά και να το φέρουμε σε πέρας πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ασπρόπυργο και όλη την Αττική.