ΜΟΝΩΣΕΙΣ

 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Μονώσεις Κτιρίων & Ελαιοχρωματισμοί Αργυρούπολη Αττικής

Η μόνωση σε ένα κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.

Η επιχείρησή μας “ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, ειδικεύεται στην σωστή και αποτελεσματική μόνωση κάθε κτιρίου.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και τα άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε όπως το HYPERDESMO, μπορούμε να αναλάβουμε:
  Μονώσεις Ταρατσών
  Στεγανοποίηση - Υγρομόνωση
  Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις κ.α.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας αφού μελετήσει το χώρο σας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.