ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Μονώσεις Κτιρίων & Ελαιοχρωματισμοί Αργυρούπολη Αττικής

Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε το χώρο σας αλλά και για ένα απλό φρεσκάρισμα των τοίχων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με όρεξη για δημιουργία και απεριόριστη φαντασία, η επιχείρησή μας “ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη και το έμπειρο προσωπικό της, μπορούν να αναλάβουν το βάψιμο του χώρου σας και να σας προτείνει τα κατάλληλα χρώματα για ένα φωτεινό μοντέρνο ή κλασικό και ισορροπημένο χώρο.

 


 

 
ΒΑΦΟΥΜE:
  Οικίες
  Εξοχικά
  Καταστήματα
​​​​​​​  Ξενοδοχεία
​​​​​​​  Καφετέριες
​​​​​​​  Δημόσια Κτίρια
​​​​​​​  και οποιοδήποτε άλλο κτίριο επιθυμείτε.
 
Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία. Θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Διασφαλίζουμε για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα με οργάνωση και ταχύτητα. Προφυλάσσουμε το χώρο σας και τα έπιπλα με χαρτοταινίες και ειδικές μεμβράνες προστασίας ώστε ο χώρο σας να παραμείνει καθαρός.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα τέλειο αποτέλεσμα και είμαστε πάντα συνεπείς στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.